Frakt bara 49:-. Fraktfritt vid köp över 1000:-!

SÄKERHET & SEKRETESS

För oss på Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB är det viktigt med datasekretess och vi vill därför vara öppna med hur vi hanterar våra uppgifter om dig som kund.

Vi på Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB är registeransvarig för behandling av de personuppgifter som du lämnar till oss så som namn, adress, personnummer, mobil- och telefonnummer samt e-postadress skyddar dina personuppgifter enligt personuppgiftslagen. Vi kommer att behandla dina personuppgifter för att kunna administrera dina inköp hos oss och fungerar endast för registrering. Vi vidarebefordrar, säljer eller byter aldrig din data för marknadsföringsändamål i tredje part.

Vi ser dig som kund under den tid som du betalar något av dina köp eller har ett konto registrerat hos oss. Ett konto skapas automatiskt i samband med det första köptillfället.

Genom köp av produkt(er) ur vårt sortiment och registrering hos oss, samtycker du till sådan behandling av dina personuppgifter som anges ovan. Du kan helt eller delvis återkalla ditt lämnade samtycke genom skriftligt meddelande till oss på nedan angivna adress.

För att kunna erbjuda dig Klarnas betalmetoder kan vi i kassan komma att dela dina personuppgifter i form av kontaktuppgifter och orderinformation med Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kan välja betalmetoderna, samt för att anpassa dem för dig. Dina personuppgifter som delas behandlas enligt Klarnas egen dataskyddsinformation.

Det är frivilligt att lämna personuppgifter. Du har rätt att radera alla personuppgifter hos oss så länge du inte har ett pågående köp eller en obetald faktura eller begära en rättelse utav felaktiga uppgifter hos oss.

Du kan välja bort direktmarknadsföring genom att avregistrera dig för direktmarknadsföring och ber dig då att antingen ringa oss på telefonnummer +46 (0)142-61 17 80 eller mejla till oss på butik@byggnadsvardskompaniet.se eller skriftligen till oss på adress:

Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB
Box 283
596 36 VÄDERSTAD

Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB använder krypterad dataöverföring. Betalnings- och personuppgifter sker genom säkra sidor på nätet. Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB sparar aldrig några kortuppgifter.

Villkor för #byggnadsvardskompaniet och #vaderstadbyggnadsvard

Genom att använda hashtaggen #byggnadsvardskompaniet eller #vaderstadbyggnadsvard samtycker du till följande:

Du beviljar att Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB får använda alla foton och rörligt innehåll i företagets marknadsföring och/eller i dess reklam och sociala medier. Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB får på eget sätt använda, reproducera och kombinera med andra material samt att redigera dina foton.

Du försäkrar att du äger alla rättigheter till dina foton och att du har tillstånd från den eller de eventuella personer som förekommer i dina foton att bevilja rättigheterna till detta material. Du ansvarar för att innehåll inte utgör någon kränkning eller lagbrott för tredje part.

Du befriar här med Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB från alla krav att ersätta dig för användningen av dina foton eller rörliga innehåll i samband med den ovan beskrivna användningen; och du befriar Svenska Byggnadsvårdskompaniet AB från och samtycker till att friskriva alla personer som agerar på våra vägnar från alla anspråk, krav och allt ansvar av alla slag i samband med den ovan beskrivna användningen av dina foton och rörliga innehåll.

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.
  • Kontakta oss
    Kontakta oss